
Bereiding:
Bron: Mia Smeets

Ingrediënten:
Bereiding:
Deze verrassend lekker en eenvoudig te maken chips kun je ook maken met knolselderij, rode bieten of pastinaak. Schaaf deze tot maximaal 0,5 mm.

Ingrediënten:
Bereiding:
Bron: Mia Smeets+

Ingrediënten:
Bereiding
Temperatuur: 180 graden Celcius
Baktijd: 60 minuten
Bron: Hayley

Ingrediënten:
Bereiding:

Ingrediënten:
Bereiding:
Tip; Ik doe er altijd 1 rode en een groene paprika bij voor de smaak en de kleur.
Bron: Ellen

Ingrediënten:
pizzabodem
beleg
Snoeptomaatjes, rucola, fijngesneden rode ui, bolletje mozzarella, tomatensaus, zwarte peper, tonijn uit blik of pancetta of … eigen invulling!
Bereiding:
Tip Als het deeg te vloeibaar is, voeg ei of bloem of havermout bij. Probeer het uit !!! Ik gebruik boter i.p.v. olie om het bakpapier in te smeren.
Deze pizzabodems kunnen perfect in de diepvriezer bewaard worden.
Bron: Mia

Ingrediënten:
Bereiding:
Bron: Welzijnspraktijk THANDA (komt uit een Oostenrijks kookboek)

Ingrediënten:
Bereiding:
Bron: Monique

Ingrediënten:
Bereiding:

Voor 4 personen
Ingrediënten voor het deeg:
Bereiding van het deeg:
Ingrediënten voor de vulling:
Bereiding:
Bron: kookboek van Hildegard von Bingen (Welzijnspraktijk THANDA)

Ingrediënten:
Bereiding:
Bron: Carla

Ingrediënten:
Bereiding:
Bron: Catherine

Voor 4 personen
Ingrediënten:
Bereiding:
Bron: kookboek van Hildegard von Bingen (Welzijnspraktijk THANDA)

Ingrediënten:
Bereiding:
Bron: Riny Jetten
Copyright © 2025 velt-kinrooi.be - Alle rechten voorbehouden
We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.